22.10.2010

Syysloma

Jösses, eikö mulla ole ollut mitään sanottavaa piiiiiiiitkään aikaan? Eipä kai. Eikä ole nytkään sen kummemin, kunhan tanhdo kirjoittaa.

Se on poijjaat loma nyt! Ihanaa kun ei hetkeen tarvitse ajatella mitään kummempaa. Tehdä yksi tehtävä loppuun  ennen marraskuun kolmatta. Muuten voi lomailla. Koului alkaa vasta 1.11 seuraavaksi. Mutta nyt aaaaaah... Nukuin pitkät yöunet ja siksi varmaan olenkin näin hyvällä tuulella. En ole tehnyt mitään hyödyllistä koko aamuna. Lueskellut sarjakuvia, juonut kaikessa rauhassa kahvia. Suunnitellut pukevani päälleni ja alkavani siivoamaan. Pyykkiä tarvitsisi pestä ja tiskata ja oikeasti siivota tämä läävä. Mutta vielä en ole toimertunut. Tekemistä kyllä olisi... Onneksi sain eilen takapihani siivottua inhimillisen näköiseksi... grilli ja aurinko varjo varastoon, pari risaa tuolia huitsin helvettiin ja niin edelleen. On varmaan taas se aika kuukaudesta lähestymässä, sillä energiaa riittää vaikka muille jakaa... enkä usko sen kokonaan johtuvan lomastakaan. :)

Suunnitelmissa siis:
-siivota
-pestä pyykkiä
-tiskata
-siivota auto
-lukea
-poiketa kaverin luona muutaman kerran
-huomenna tatuoitsijan kanssa lyömään lukkoon suunnitelmat ja varaamaan aika tatuointia varten
-äipän kanssa ruokaostoksille
-työt (3h/vko)

Eiköhän siinä ole suunnitelmaa tarpeeksi. isänkin luona olisi hyvä ehtiä käymään ja talvirenkaatkin pitäisi pian autoon vaihtaa. Lopun ajan, jos aikaa jää, olen liian kiireinen tehdessäni en mitään. Hihhei.

Olen suunnitellut jo hieman jouluakin. Hassua sinänsä, että siihen on n. pari kuuakutta vielä aikaa, mutta nyt on vain sellainen fiilis. Mietin, miten koristelen kotini, mikä on tämän jpulun värimaailma... Tulin siihen tulokseen, että varmaan samantapainen, kuin viimevuonnakin, Mustaa, punaista, violetti ja valkoista. Ja paljon kynttilöitä, kun tietääkseni tänä vuonna ei ole kissaa kylässä. Viime vuonna meni hoidokin kanssa hermot, mutta kyllä sitä ikävä on... No niin... oman jouluni on aika Halloween painotteinen. Viime vuonnakin kuusessani oli hähäkkejä ja luurankokäsiä ja lepakoita.... tänä vuonna hankin jo muutaman luurangon lisäksi ja karkkitankoja pitää hankkia... ja... ja... ja.... :D Eipäö sitä uskoisi, että muutama vuosi sitten olin vannoutunut joulun vihaaja ja toivon aina pulloa paria viskiä, että voisin kuusijuhlan yli nukkua. Niinpä sitä ihminen muuttuu...

Ja olen taas karkkilakossa jouluaattoon asti, että suklaakalenterit ovat siis pannassa tänä vuonna. Ei sipsiä, karkkia, jäätelö, kurkkupastilleja... ei ennen aattoa. Miten mahdan halloweenista selvitä?

Mutta kaipa sitä pitäisi ottaa rauhallisesti ja selvitä koulusta jouluun asti. ;)

Ei kommentteja: