4.6.2010

Näin sävel soi askelten...

Kenkien kertomaa osa 2...

Voiko mitenkään mistään päätellä, että rakastan kenkiä?

Nämä tennarin näköiset korko kengät ovat myöskin Cellbesiltä tilattu. Kerran jo suutarillakin käytetty, kun liukastelin koron toisesta irti. Nämä ovat aivan ihunat kengät ja todella mukavat jalassa. Tavallaan tuntuvat ihan lenkkareilta vaikka korkokengät ovatkin.


En enää muista mistä nämä saapikkaat aikoinani hankin. Mutta rakastan näitä, I do believe in fairies. Koska kengät ovat myös taitettuna hyvän näköiset niin taitan mieluummin tuon varren, jo ihan senkin takia, että pohkeeni on aivan liian paksu, jotta kengät menisivät kiinni kunnolla. Suutarilla on näitä kenkiä useamman keran käytetty ja aina sankarini on saanut niiden käyttöikää pidennettyä. Ostin nämä muistaakseni nelisen vuotta sitten. Ihan satavarma en enää ole. ;D

Tottalao bootsit pitää olla. Tosin alunperin en hankkinut näitä itse, itseasiassa ne ei edelleenkään ole mun, vaan virallisesti ne ovat äitini kihlatun, muuuuuuttta.... sovittiin, että nää ois mein yhteiskäytössä. Tosin pikkuhiljaa omin ne itselleni. Ovat äipän kihlatulle inan liian isot tai jotain sinnepäin... ihan sama, mulle ne on just passelit.

Ja pitäähän tytöllä sandaalit olla. Tosin nää on ian kaikkisen vanhat ja olen näitä aika paljon käyttänyt... ikäänsä nähden kuitenkin toooosi vähän, sillä pitkien matkojen jälkeen on aina vesikello jalassa. Not nice. Ja kuten kuvasta näkyy nää on ollut aika paljon jalassa ruohoa leikatessa. On nää kuitenkin hintansa väärtit olleet.

Suutarilla on nämäkin ihanuudet käytetty kertaalleen ja onneksi saatiin korjattua, sillä rakastan näitä(kin) kenkiä. Onneksi kaverini eivät ihan aina osaa ostaa itselleen sopivia popoja. Kikakäkä. Muutama vuosi on näillekin ikää kertynyt. Ja väri on harmaa, ei musta. Tosin jos joku näitä kenkiäni on katsellut niin huomaa varmaan laajan väriskaalan. :D

Niin niistä väreistähän oli puhe. On mulla punaistakin kenkieni seassa. Ihan perus avokkaat. En ole hirveästi näitä käyttänyt, mutta diggaan silti. Ei aina oikein mukamas ole tyyöikästä laittaa näitä jalkaan. Mitäs ne tyylistä tietää. Nämä on enemmän sellaiset aamupuolen kengät. Illalla jalkani ovat jo niin tuvonneet, että näiden käyttö on ihan tuskaa.

Ei kommentteja: