26.11.2009

Piece of...

Pieni pala joulua on saapunut kotiini. Ripustin jouluvalon ikkunaani, pyrstötähden. Ehkä se ajaa pois painajaiseni, ehkä..

Paketoin tänään myös ensimmäisen joululahjan. Se oli hauskaa. Joskus pienempänä rakastin paketoimista, se toi jouluaaton jotenkin lähemmäksi, ei tarvinnut enää kauaa odotella, jos kerran lahjojakin jo paketoidaan. Joulukuusikin on hankittu, tai siis tilattu. Tilasin tänä vuonna muovikuusen, vaikka viimejouluna vilä vannoin, että ikinä ei omaan talouteeni tule muovikuusihirvitystä. Mutta, aika muutta ajatukset, tai voin vedota hetkelliseen mielenhäiriöön. ;) No kun kerta tuli hankittua niitä luurankokäsiä ja ynnämuita koristeeksi kuusen niin piti niille hankkia kuusi jota ne näkyy. Kuusi on siis valkoinen, ja plussana on se, että juhannuksena ei tarvitse kirota kuusen neulusia jalkapohjissa. Vaikka kaipaahan sitä kunnonn kuusen tuoksua. Se on aivan huumaava tuoksu, kun sen tuo sisälle sulamaan. Ehkä taas joskus mulla on oikea joulukuusi ja tarpeeksi hulluja sukulaisia hankkimaan mulle sitä... kuusivarkaisiin! No hee hee hee.

Mutta jouluksi mulla on suunnitelmia, pipareita ja glögiä, siivoilua ja muuta. Aattoaamuna lenkille ja hautuumaan kautta kotiin suihkuun. Sitten kahvia ja kuusen koristelu. Ehkä kerrankin toivon, että joulu olisi jo täällä.

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

En ole itse lainkaan joulumielellä :/ minnehän se on kadonnut? Ihanaa kun joillakin on jo jouluvaloja, vaikka ainakaan täällä ei lunta ole yhtään. :)