12.3.2012

Kevättä kohti

En ole aamuihmisiä, olen ennemminkin yökukkuja, mutta edes minä en voi kieltää sitä, että aamut ovat kauniita katsella. Päivä valkenee aikaisin ja aurinko nousee maalaten koko maiseman taianomaiseksi. Lumet sulaa nopeasti ja edes pieni takapakki eio harmita hirveästi, sillä päivät on jo aika pitkiä ja lämpimiä. Parin viikon päästä ollaan jo kesäajassa. :D Ihanaa. Pitkä ja pimeä talvi ei ole mua varten.

Keväällä tekee mieli uusiutua. Olenkin jo käynyt kampaajalla ja parit uudet housut ovat tulossa. Kenkiäkin olen hankkinut 4 paria tässä parin kuukauden aikana. Iron fistin kiilapohjat, UFF:ltä korkkarit, huuto.netistä talvi/kevät saappaat (Ihanat Pirated bootsit)... ovat kyllä vähän isot, mutta ei anneta sen haitata. Ja sitten vielä punaiset tennarit. Ovat aika mukavat jalassa, mutta niissäkin on kärki sen verran kapea, että pitää muistaa leikata varpaankynnet. Totesin tämän eilisellä kauppareissulla.

Muuten olenkin sitten aivan peeaa, pitää mammalta lainata vitonen, että saan hankittua uimahalliin 10 kerran kortin, niin ei tarttis sitte joka kerta maksaa, huoh.

tämä nyt oli tällaista tajunnan virtaa ilman mitään kummempaa punaista lankaa.

Ei kommentteja: