27.7.2011

S tarkoittaa syksyä.

Huomaan hyvin itsestäni, että eletään heinäkuun loppua. En tarvitse siihen kalenteria, joka seinällä roikkuen tai taskussa keikkuen ennustaa päiviä... ja syksyä. Ei tunnen sen sisälläni, haistan sen ulkona, loppukesä. Pian koittaa ihana syksy.

Syksyn tullen tahtoo uudistaa vaatekomeronsa, hankkia uusia tavaroita ja jos koulussa on minkäänlaisessa ja oli ikää kuinka paljon tahansa... tekee mieli hommata uusia kyniä ja pyyhekumeja, alleviivaustusseja ja post-it lappuja. Nenässä tuoksuu jo vieno koulun tuoksahdus, liitu ja piirtoheittimen päällä olleet pölyt. Vaikka muistaa viimeisen vuoden olleen totaalinen helvetti, jotenkin sitä jo kaipaa. Uusia haasteita. Duuni on jo niin nähty. Been therem done that, got the fucking T-shirt.

Tilasin eilen itselleni illalla Oriflame tuotteita ystävältäni sekä netanttilasta mustan miniläppärin. Se oli syntymäpäivä lahja minulta minulle. Voisin perustella hankintani monin eri tavoin ja voisin myös helposti väittää vastaan. Voisin väitellä asiasta puolin ja toisin ja silti voittaa sinut mennen tullen. Tietäähän se rahan menoa, mutta koen sen olevan sen arvoista.

Ja löysin tänään vihreä Germit the Frog-laukun 5€ Kirppikseltä. :D

Ei kommentteja: