25.10.2010

Plans

On minulla suunnitelmia monenmopisia. Huomenna tiistaina ajattelin piipahtaa kaverilla kahvilla ja kysäistä josko hän haluaisi tulla seuranani Tiimarin krääsä helvettiin shoppailemaan Halloweenia. Jos ei,, niin menen joka tapauksessa yksin, vaikka rahaa ei olisikaan tuhlattavaksi yhtään. Vituttaa se hieman. Ja sen jälkeen huomenna vielä töihin. Pitää mailata tunnit pomolle ja laittaa kerrankin takaraja, että milloin rahat tarvitsen. Ei ole ollut mitään sellaista vielä.... ja aina niitä rahoja saa kysellä. Luotan kuitenkin rahat saavani, sillä tädistäni on kyse ja meidän välillämme ei ole mitään riitoja ja niin edelleen.

Vituttaa tää näppäimistö, jonka päälle eilen aamusella sitten kaadoin muroja. Saamari, että muutama näppäin on hieman jäykähkö toimimaan.

En ole vieläkään tiskannut saati pessyt pyykkiä. Voisin heitttää koneellisen pyörimään nyt ja viedä toisen koneellisen mamman koneeseen, he kun ovat duunissa. Tekevätkö pitkää päivää, en tiedä. Imuroidakin pitäisi.... piti jo lauantaina, mutta en sitte jaksanut ja seliseliseli.

Joululahjoja mietin... budjetti kusee aikalailla nyt, mutta enköhän jotakin keksi. Ja pitäisi hommata joulukorttejakin, ja postimerkkejä. Mun korttini kun ei mene joulukuussa muutamalla sentillä perille, kun kortit lähtevät ympäri maailmaa, Uudesta Seelannista, Eurooppaa ja Amerikkaan. Kolme tai neljä korttia tulee suomen rajojen sisäpuolelle. Mutta juuh, ajattelin lähettää sekä ostetun kortin, että itse tekemäni... kun en kerran osaa päättää niin en osaa. :D

Hitto kun viitsisi tehdä jotakin, suunnitelmat on hyviä, mutta niistä ei ole paljoa iloa, jos mitään ei niiden eteen tee. Ei ne itsekseen toteudu... kai... en ainakaan luulisi, ei tähän päivään mennessä ole.

Nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja keksiä miten saan rahat kasaan tatuointia varten. Varasin ajan ja se on joulukuun 4.

Ei kommentteja: