26.7.2010

Style saves lives, express yourself.

Muoti aj tyyli voivat kuleka käsi ködessä, mutta todellisuudessa hyvin ahrvoin. Joku asia voi olla muodiskasta, joku vaate jne... mutta harvoin ne ovat samaan aikaan tyylikkäitä.

Mitä tyyli on? Siihen on vaikea vastata. Mutta omasta mielestäni tyylikäs voi olla ihminen, joka pukeutuu siltä kuin tuntuu, tekee mikä tuntuu hyvältä. Mutta tyylikäs ihminen kantaa vaatteensa hyvin, eikä vaate vain ole siinä... vaate ei ikinä saa "kantaa" ihmistä. Muotia taas voi olla keikkua korkeilla koroilla ja minihameessa talven pakkasilla ulkona. Tämä siis vain minun käsityseni.

Vietän loppujen lopuksi paljon aikaa miettien vaatteita ja kenkiä, laukkuja ja omaa ulkomuotoani. Paljon saisin aikaan viimeisenkins uhteen, jos tekisin jotain enkäa ina vain miettisi mitä pitäisi tehdä. Olen ensinnäkin hankkimassa taas uudet farkut. Tällä kertaa pillifarkut tai sinne suuntaan. Niiden lahkeet on vain niin paljon helpompi tunkea polvimittaisten maihareiden sisään kuin bootcutit. :) Toinen hankinta listallani olevista asioista on uusi farkkutakki, vähän sellainen military tyyppinen ratkaisu, kerrankin kun on omassa koossa tarjolla.

Pitkäaikainen haaveeni olisi saada prätläbootsin, ne on niin ihanat. Eikä prätkätakkikaan haittaisi.... vaikka prätkistä en tiedä mitään. Mutta vaate on vaate ja prätkä on prätkä. ;D

Ei kommentteja: