7.7.2010

Lumouksen voima

Lumous festivaali alkaa huomenna ja minä tyttö olen töissä iltaan asti, joten oat festarini alkavat vasta Perjantaina... enkä malta odottaa. Kaverin luona asustellaan viikonloppu ja pidetään hauskaa.

Asut on valmiiksi mietittyja tänään pitäisi jo pikkuhiljaa alkaa pakkailemaan, että ei huomenna illalla tulisi sitten paniikkia. Se tulee joka tapauksessa luulisin, mutta ainahan sitä voi yrittää estää. Voisi siinä pakkailun ohessa myös siivoilla hieman niin on maanantaina kivempi tulla kotiin, koska se K. Rapula, kaikkien kaveri voi tulla kylään.

Suunnitelmana olisi siis tänään pakata asukokonaisuus kerrallaan, jotta tiedän, että kaikki on tullut mukaan, kengät , laukut, meikit, korut ynnä muu pieni pakattakoon huomenna. Olen tuota pikku"sälää" kerännyt sellaiseen koriin... laittanut niitä sinne aina kun on tullut mieleen, että ainiin, tuotakin tarvitaan. Ja aurinkorasva pitää muistaa, varmuuden vuoksi, mutta suojakerroin 10 vaiko 40... kas siinä on naisella pulma.

Toivon mukaan Lumous on ihana, eikä mulle iske alemmuuskompleksi nukkavieruissa vaatteissani. Yritän pitää blogia ajantasalla viikonlopun edetessä... jos en siihen kykene niin ehkä luvassa on kooste sitten noin viikon päästä. Ja kamera on mukana, joten kuviakin on odotettavissa.

But back to work now pumpkins.

Ei kommentteja: