3.7.2010

Pornoinho ja loputon verenjano

Tavallansa pelottaa katsella ympärilleen. Olisi turvallisempaa vain katsoa eteensä huomioimatta mitään. Lehdissä on usein otsikoita, jotka kirkuvat maailman pahuutta, tappamisia, pahoinpitelyjä, raiskaamisia, lapsien seksuaalista hyväksikäyttöä, kidnappaamisia ja seksiorjana pitämisiä... Ja yhä nuoremmille lapsille tyrkytetään vaatteita, joissa aikuinen nainenkin näyttää kolmenkympin huoralta. Lapsi on lapsi, oli hän sitten puettu miten tahansa, mutta kaikille se ei tunnu olevan selvää.

Siitä ei pääse yli eikä ympäri, että vaatteet viestittävät paljonkin, keitä ja mitä olemme, mitä haluamme ja niin edelleen... joten miksi lapsi on puettu juuri ja juuri vesirajan peittävään hamoseen ja navan näkyville jättävään toppiin...? Pitäisi olla kaikille selvää, että ei lapsi sitä viestiä ymmärrä, mutta joidenkin sairas mieli saattaa asian unohtaa, ja seuraavaksi saamme lukea karmeita otsikoita.

Minua joskus pelottaa katsella omien pikkusiskojeni asuvalintoja, en halua heille tapahtuvan mitään. He tietävät näyttävänsä kauniilta vielä muutamankin vuoden päästä... toivon mukaan tuo tietämys ei muutu ylimieliseksi koppavuudeksi, joka saattaa heidät ongelmiin. I pray for all the deities to keep them safe.


Loputon verenjano kuvaa omaa intoani vampyyreihin. Mikä niissäkin viehättää... niin monia. en voi muiden puolesta vastata, vain omastani. Vampyyri on se uhkaa tihkuva olio, joka voisi meidät tappaa hetkessä. Omassa mielessäni miellän vampyyrit ovat seksuaalisia olentoja joita eivät pidättele "meidän" moraaliset sääntömme. Mitä teet jos sinulla on ikuisuus elettävänä, eiköhän sitä tule kaikenlaista kokeiltua. ;) Oikealla vampyyrilla on kulmahampaat ja he EIVÄT kimalla, mutta silti olen ihastunut Twilightiin... hooray for Carlisle and Jasper.

Eilen oli joka tapauksessa hyvä päivä olla minä.Alkuviikolla, olisiko ollut peräti maanantaina, ehdotin, että miten olis jos laitettaisiin yläkertaan esille vampyyri aiheisia kirjoja, tosin totesin, että ehkä olisi parempi yhdistää vampyyrit ja kauhu (ja gootti ;D). En ehtinyt illemmalla enää ylhäällä käymään, mutta toivottavasti kirjaston asiakkaat pitävät aiheesta yhtä paljon kuin minä.

Mutta kaipa minun olisi aika palata vampyyri kijojeni pariin, tai tv sarjojen...taiii leffojen. Kukaties. En osaa sanoa, mitä tekisin, vai menisinki sittenkin elokuviin katsomaan Eclipsen toiseenkin kertaan. Ei vaan osaa päättää.

Ei kommentteja: