27.12.2009

Joulu tuli, joulu meni

Hassua miten sitä äheltääkään kolmen vaivaisen päivän takia. Minulle joulu on kolmepäiväinen, Jouluaattom joulupäivä ja tapaninpäivä, that's it. Monille joulu alkaa ensimmäisestä adventista ja päättyy loppiaiseen, huipentuen noihin kolmeen päivään. Minä laitoin jo joulukuusenkin takaisinn laatikkoonsa odottamaan ensivuotta ja seuraavaa joulua. Olihan se nätti kuusi, valkoinen ja koristeetkin olivat kivat... mutta koska olen kissanvahtina vielä noin viikon verran.... Se katti rakasti mun kuustani enemmän kuin minä... mutusti sitä ja silleen. Eipä taida muovikuusi tehdä poikaa kissan ruoan sulatukselle. Joten laitoin sen kuusen pois, ihan oman mielenterveyteni vuoksi.

Painoa on tainnut nousta hieman, mutta olen syönyt ihan hyvällä omalla tunnolla, jos vaikka kuuluisi siihen joukkoon joka ensi torstaina vannoo laihduttavansa muutaman kilon. xD Uudenvuoden lupaukset vain harvoin pitävät.

Lahjasaalis oli tänä vuonna aika... riittävä. Onhan autoani korjattu jo niin isolla rahalla, enkä itse ole maksajana toiminut, joten en oikeastaan edes odottanut mitään suuria.  Muutamia ihan helmiä oli joukossa. Äidiltä sain Lohikäärme koristeen, punaisen. En muista enää mistä aineesta se oli tehty, mutta kiinalaisilta äippä sen oli hankkinut. Tosin vain Helsingistä, ei sentään Kiinasta asti. Se on upea. Ihastelin samanlaista jo tämän kuun alkupuolella Raisiossa. Äidin mieheltä sain pyytämäni suihkuverhon, siinä on veriset käden jäljet ja se veri valuu noroina siitä alas. Se on upea. ;D Hymyilyttää aina kun sitä katson. Siskoilta sain kynttilöitä, veljeltä tuikitarpeellisen keittiöjakkaran, joka muuten sointuu sisustukseenkin... kylle se Hobitti tietää mistä siskokulta tykkää. Hobitille minä teetätin hupparin, jossa takana teksti 'I don't know the question, but beer in the answer'. Mummulta sain pienen rasiallisen lusikka leipiä. Rakastan lusikkaleipiä. Samanlaisen lahjan sai myös Hobitti ja serkkuni.

Kavereiltani sain ihania lahjuksia myös. Eräältä ihanan punamustan unensiepparin, jossa kirkas kristalli keskellä. Toiselta sain kauratyynyn ja pyytämöni kirjan Dita Von Teesestä. Muuta tavaraa tuli myös saatua, mutta en kuitenkaan jaksa romaania kirjoittaa. Mutta joka ikistä lahjaani rakastan.

Joten Hyvää joulua kaikille, vaikka näin jälkikäteen ja hauskaa uutta vuotta jok'ikiselle.

Ei kommentteja: