8.8.2009

It's good to feel good

Pyydän heti alkajaisiksi anteeksi jos ja kun typottaa. Vieras kone ja ei niin paras kirjoitus asento. Olen siis kaverini luona tai siis kaverin ja hänen miehensä luona Tampereella tämän viikonlopun ja tämän miehen koneella nyt sitten kirjoittelen. Tykkään kirjoitella tällä koneella muutenkin enemmän kuin kaverini... se kone vihaa minua, mutta tämä antaa mielellään naisen hipelöidä itseään. :)

No juu, siis tilanne katsaus... kirjoitetaanko se yhteen? Hällä väliä, kirjoitan miten kirjoitan. Olen yksin tällä hetkellä sillä kaveri on hakemassa miestään töistä.

Eilen tultiin tänne ja hyvin pian perille tulon jälkeen menimme aa-aa. Kello oli noin 23.oo ja molemmat kanttuvei. Heräiltiin siin kymmenen ajoissa aamulla ja silmöä oli molemmilla hetkeen aikaa riipin raapin päässä. Nettiin vain heti... aamukahvit ehtisi nauttia myöhemminkin, sillä piti facebookiin mennä katsomaan, että joko se sato olisi kypsynyt Farmvillessä. Vitun facebook j ddiktoituva luonteen laatuni. Kaveri paineli pihalle tupakalle ja minä siinä sitten seuraksi..eipä tarvinnut madaltaa ääntään niinkuin sisätiloissa, sillä yötöitä tekevän pitää saada nukkua. Suihkun kautta, vaatteet niskaan ja keskustaan. Käytiin kahvilla ja kierrettiin pari kirppistä. Löytyi kaikkea kivaa. Posliinen kannu, joka on omiaa mehukannuna, Loius Vuittonon laukku... tai siis feikki sellainen, ei kahdellatoista eurolla voi muuta odottaakaan. ;) No ihastuin siihen heti. Hihihihiii. Kaikkea muutakin kivaa löytyi. Kaverin uusi ylpeys kylläkin löytyi Gigantista... pienen pieni astianpesu kone... sellainen joka voisi laittaa vaikka tiskipöydälle. Ja sitte se osti mulle kuulokkeetkin, kun halvalla sai ja viurutin pienen hetken... Mutta lisää myöhemmin ja huomenna Paul Anka. Neljännen kerran herran huomenna näen livenä.

Ei kommentteja: