3.7.2009

Potter mania

En muistanutkaan miltä tuntuu kunnon Harry Potter mania. Se tunne, kun ei kykene muuta ajattelemaankaan ja vatsanpohjassa on perhosia. Kuinka kivuliasta se on jättää kirja kotiin, kun pitää lähteä töihin, kuinka tylsältä tuntuu tavallinen maailma, harmaa todellisuus.

Olen aloittanut sarjan lukemisen alusta ja pyrin saamaan sen päätökseen ennen kuin Harry Potter and the Half Blood Prince tulee teattereihin. Voi kyllä olla, etten siihen kykene. No kunhan saisin luettua edes sen Puoliverisen prinssin.

Ja tämä kaikki siis alkoi siitä, kun lainasin kirjastosta kirjan, yllättävää eikö? *hekoheko* Siis kirjan, Potter-hullutus eli Helsingin Sanomien media myllytys kirjan. Jossa tutkitaan Harry Potter ilmiötä Helsingin Saomien uutisien kautta. Siitä se kuume sitten taas nousu ja onkin tarttuva. Nyt siis oli pakko aloittaa kirjoja alusta lukemaan ja leffoja on pakko katselle. Mugglenetissä tulee vierailtua päivittäin tai ainakin sivun keskustelu foorumilla.

Mutta tässä samalla on tullut pohdittua sitäkin, että kun viimeinenkin elokuva on tehty ja nähty niin mitä sitten? Ei ole enää kirjoja odotettavissa, eikä pian enää elokuviakaan. Mitä sitten? Tunnenko enää ikinä samaa odottamisen huumaa, kuin nyt? Tai kun Taru Sormusten Herrasta tuli teattereihin. Tulenko enää ikinä suhtautumaan yhteenkään kirjaan samalla innolla??? Mutta onneksi tähän tilanteeseen on vielä matkaa. :D Nyt pitää vain nauttia kyydistä.

1 kommentti:

Pelaajatar kirjoitti...

kika käkä! sulla on mun luonto <3
mä katoin just joku aika sit kaikki Potter leffat (uusinta odotellessa) ja ajattelin alottaa lukaseen kirjatkin piiitkästä aikaa hehe.
on siinä vaan sitä jotain.
vaikka se deathly hallowsin loppu kusee ihan kybällä >.<
SNAPE!!!!
LUNA LOVEGOOD!!!