13.6.2010

Sleepless in Seattle

Ei nukuta muuten tippaakaan, mikä vituttaa sillä huomenna alkaa kesäduuni ja ylö pitäis kyetä nousemaan kello kuusi. Ei jumankauta. Ei siinä mitään, kävinhän kouluakin jossakin vaiheessa, piti herä joka aamu kuudelta, että ehtii ajoissa paikalle. Mutta koulu ei olekaan niin rankkaa kuin työt...prkl! Koulussa pärjäsi kuuden tunnin yöunilla, mutta epäilen, että töissä ei pärjää. Tai pärjää jos on pakko.

Ja mulla on huomenna hieroja.... ei siinäkään mitää kummempaa, mutta... tuntuu jotenkin nöyryyttävältä mennä hierojalle kun on kuukautiset, varsinkin kun tiedän, että tyyppi hieroo jalatkin... pitää vaan käydä suihkussa ennen kuin menee ja vaihtaa side tottakai. Mutta nöyryyttävää se silti on.

Onneksi lottovoittajan on helppohymuillä... tulihan sieltä sentään 8,50 € hahahahaaa. Take that. :D No niin no ja mummukin sanoi, että velka on muuten sitten maksussa, että mun ei olis edes tarvinnut lyhentää sitä. Pyysin mummulta lainaksi 130, että saan sähkölaskun maksuun, mummeli oli laittanut 200 mun tilille. Ja lyhensin sitä pari kymppiä viime tilistä... olihan se sentään laina. Mummu totesi eilen, että se velka on nyt sitten maksussa. Onse ihana se nainen. :) Mutta en taas vähään aikaan lainaa mummulta rahaa. Se on kamalaa kun joutuu toisilta lainaamaan ja haluan oman mummuni olevan ylpeä minusta... ja rahan lainaaminen ei ole minusta mikään sellainen aihe mistä voisi olla ylpeä... joten se syö naista, kun joutuu lainaamaan. Toisaalta pitää valita kumpi on pahempi, rahan lainaaminen vaiko nälkä. Nälkä on tähn asti ollut se paskoista vaihtoehdoista se paskin... Mutta tämä suunnaton lottovoitto selkeästi helpotti tilannetteni Lumopusta katsoen... rahaa ne sentitkin on. Ja budjetti on melkein hallinnassa.

Tulisi jo uni....

Ei kommentteja: