7.12.2009

Retail therapy

Retail therapy is shopping with the primary purpose of improving the buyer's mood or disposition. (1) Often seen in people during periods of depression or transition, it is normally a short-lived habit. Items purchased during periods of retail therapy are sometimes referred to as "comfort buys." 
Or so says wikipedia. ;D

Lauantai oli piiiitkään odotettu päivä, mielipuolisen shoppailun päivä. Ja päivän onnistumista mittaa matti kukkarossa ja hoosiannaa huutavat jalat. Molemmat asiat saavutettiin.

Päivän suunnitelma... IKEA, Plantagen, Hong Kong, Mylly, Bauhaus. Bauhaussiin ei ehditty, ja Myllykin juostiin läpi xD, mutta hauskaa oli. Ikeaan jäi reippahasti rahaa ja paljon tavaraa mukaan. Vielä kun viitsisi keikuttaa vanhat hyllyt varastoon ja uusi tilalle. Billy on elämäni mies, vaikka onkin vain 80 senttiä leveä ja 106 pitkä. *kika*. Reissulla upposi noin kolmesataa rahaa ja vähän tässä ihmetellään, että mistäs sitä ruokarahat pieraistaan. No ainakin mulla on nättiä tavaraa ympärillä, I am a material girl in material world and materia makes me happy. Hetkeksi ainakin. Shopatessani tunsin oloni maailman valtiattareksi, voittamattomaksi... Se oli varsinainen adrenaliini ruiske harmaaseen arkeen. Se on makaroonien arvoinen.

Ei kommentteja: