6.11.2009

Liikunnan iloa

Liikunta on kivaa, pääasiassa. Voidaan unohtaa tässä vaiheessa sitten ne otsekullekin traumoja aiheuttaneet koululiikunnat. I hate that shit!

Sulkapalloa olin tuossa juuri lätkimässä sellaiset puolitoista tuntia. On tässä hieman kuntokin noussut jossain vaiheessa sillä kesällä 2008 tein kuolemaa viiden minuutin jälkeen. ;) On ihana olo nyt. Eilen ei ollut, vaikka kuntosalilla olinkin rehkimässä. Se on yleensä hauskaa touhua sekin. Olen oppinut siitä pitämään ja jopa jossain määrin rakastyamaan. Mutta eilen sain taas muisutuksen miksi joskus puuhaa vihasin ja miksi isona tyttönä salille meno on vaikeaa... aina, vaikka sitä pitäisikin.

Helvetin juipit, jotka ensinnäkin on salilla silloin kun on naisten vuoro. Se ei itsessään ole kamala asia, ei mua haittaa jos sellä joku muu on, jolla sattuu pallit olemaan jalkojen välissä. Mutta se, että katsotaan toista kun se tekee jotakin liikettä, ja tirskutaan päälle kuin pikkutytöt. Se vie hauskuuden pois joka paikasta. Eipä suuremmin innosta mennä ensiviikolla.

Meinasi tulla silkasta pahasta mielestä eilen tippa linssiin. Joten jos salille mennään niin sielläkin pätee yleiset käyttäytymissäännöt ja kaikkien tulisi se muistaa!

1 kommentti:

Pelaajatar kirjoitti...

hmph. ihmiset. aina yhtä tökeröitä. sä voit ens kerralla repeillä niitten machoilulle ja sillai. kosto on suloinen ;P

mut jauu, ihunaa että sul on ollu inspiraatiota liikkua.

mits muuta kuuluupi? ^^