21.3.2012

Demons inside my head

Antakaa kirjoitusvirheet anteeksi, miniläppäri ei ehkä ole se kaikkein paras näihin postauksiin, mutta ei anneta sen häiritä.

Itseasiassa istun juuri koulutunnilla ja luennoitsija luulee mun tekevän muistiinpanoja. ehkä se olisi fiksumpaa, mutta mun on vaan niin vaikea keskittyä tätä nykyä. Mietin, olenko sittenkään oikealla alalla, tätäkö minä haluan elämältäni?

Olen viimeaikoina lähinnä murehtinut rahanpuutetta ja painoani. Rahaa ei ole, mutta menoja sitäkin enemmän. Ensi kuussa olisi keikkaa ja olutviestiä. Hienoa, mulla on elämä, mutta mistäs minä sen rahan? Olen kyllä saanut säästöön aika hyvin viimeaikoina, ja olis tässä mahdollisesti yks työkeikkakin tiedossa ja koiran kusetusta josta sais vähän rahnaa. Kaipa mä lainaksikin saisin jos kehtaisin kysyä, mutta kun se syö naista... se syö naista, ettät mulla ei ole oikein varaa edes safkaan. Näkisin varmaan nälkää ilman äippää.

Monesti on mielessä käynyt on se, että mä en vaan jaksa tätä ainaista rahapulaa.

12.3.2012

Kevättä kohti

En ole aamuihmisiä, olen ennemminkin yökukkuja, mutta edes minä en voi kieltää sitä, että aamut ovat kauniita katsella. Päivä valkenee aikaisin ja aurinko nousee maalaten koko maiseman taianomaiseksi. Lumet sulaa nopeasti ja edes pieni takapakki eio harmita hirveästi, sillä päivät on jo aika pitkiä ja lämpimiä. Parin viikon päästä ollaan jo kesäajassa. :D Ihanaa. Pitkä ja pimeä talvi ei ole mua varten.

Keväällä tekee mieli uusiutua. Olenkin jo käynyt kampaajalla ja parit uudet housut ovat tulossa. Kenkiäkin olen hankkinut 4 paria tässä parin kuukauden aikana. Iron fistin kiilapohjat, UFF:ltä korkkarit, huuto.netistä talvi/kevät saappaat (Ihanat Pirated bootsit)... ovat kyllä vähän isot, mutta ei anneta sen haitata. Ja sitten vielä punaiset tennarit. Ovat aika mukavat jalassa, mutta niissäkin on kärki sen verran kapea, että pitää muistaa leikata varpaankynnet. Totesin tämän eilisellä kauppareissulla.

Muuten olenkin sitten aivan peeaa, pitää mammalta lainata vitonen, että saan hankittua uimahalliin 10 kerran kortin, niin ei tarttis sitte joka kerta maksaa, huoh.

tämä nyt oli tällaista tajunnan virtaa ilman mitään kummempaa punaista lankaa.

1.3.2012

Dream a little dream

Tunnustan salaisen paheeni. Rakastan lukea Vogue-kehteä. Ihani kuvia ja uskomattomia vaatteita. sekä malleja joitka eivät ole todellisia.

Mutta rakastan sitä illuusiota todellisuudesta, jonka nämä lehdet luivat. Kauniita nausia, kalliita kartanoita keskellä salaisuuksia kuiskivaa miljöötä. Elämää, josta minä haluaisin palasen. On ihanaa olla hetken vain unelmiensa ympäröimänä...

Minä haluasin olla yksi heistä...

Yksi niistä joilla on vartaloa käyttää muotiluomuksia ja näyttää niissä hyvältä...
yksi heista, joilla on rahaa ostaa ne kyseessä olevat muotiluimukset...
Yksi heistä, joilla on talo upealla näköalalla
mutta ennen kaikkea haluan olla yksi heistä joilla on elämässään rakkautta. Aviomiehen, vaimon, kihlatun... Vaikka ystävien, vanhempien ja sukulaisten rakkaus on ihanaa, välillä vain tuntuu, että jotakin puuttuu.