18.2.2012

Lauantai

En edes jaksa yrittää keksiä jotakin nasevaa otsikkoa tälle kirjoitukselle.

Eipä ole maailmassani mitään kummallista tapahtunut sitten viime näkemän. Aamulla oli sydän toivoa täynnä, mutta nyt on mieli yhtä harmaa kuin ulkona ilma, paistaisi edes nyt se aurinko. Tarvitsen energiaa. Aamupäivällä käytiin ruokaostoksilla äipän ja mummun kanssa. Oli hienoa, että mummu jaksoi lähteä isoon markettiin ostoksille, sillä mummelilta leikattiin pari viikkoa sitten toinen rinta pois syövän takia ja ensi torstaina kuullaan tarkemmin, miten on leikkauksesta toipunut ja millaiset ovat jatkotoimenpiteet jos sellaisia on.

Mutta kuitenkin siihen ostosreissuun. Äippä huomasi vaaterekin (ylläripylläri), jossa vaatteet olivat 3€ - 5€ kpl. Kuin ihmeen kaupalla löysin itselleni kaksi sopivaa villatakkia. Toinen on musta ja vähän lyhyempi, House sarjaa se. 5€ hintaa sillä. Toisen takin huomasin niinkuin vähän vahingossa ja löytyi onneksi sopiva kokokinkuten jo aikaisemmin taisin mainita. Tässä oli kaksirivi napitus ja värinä harmaa. Oli hieman pidempi kuin ensimmäinen, mutta olisi pidempikin saanut olla. 5 € hintaa tässäkin. Sanoisin, että onnistunut keikka oli tämä.

Kotiin tullessa kiepattiin mummulaan kahville ja minä söin siinä myös aamupalaa. Kotiin tullessani mun piti alkaa siivoamaan. Mutta olen tässä vitkutellut aikalailla. Välillä siivoten, mutta pääasiassa dataillen. Hyvä minä! Huomenna pyykkiä ja laiskottelua.

Nyt siivous loppuun ja sitten saunaan!

17.2.2012

pikapikaa

Ajattelin ilmoitella, että olen edelleen hengissä, jos jotakuta kiinnostaa.

Vuoden vaihteen jälkeen olen taas pyrkinyt painoa pudottamaan, sillä nykyiselläni olen kaukana kaukana terveestä... ja onnellisesta. Tuossa vasemmalla näkyykin linkki, josta voi seurata edistymistäni, taisteluani ja turhautumistani sekä pieniä voittoja ja onnistumisia onnenhetkineen. Blogini on siis livejournalissa ja nimeltään Candycanine.

Hups olenkin siitä jo maininnut aikaisemmin, mutta väliäkös sillä.