27.10.2011

October Rust

Ulkona sataa, puut alkaa olla lehdettömiä ja lempi vuodenaikani alkaa olla ohitse. En ole talvi ihmisiä, en pidä talvesta juurikaan.

Ajatus pimeistä illoista, kuumasta kaakaosta/teestä, hyvästä kirjasta peittoon kääriytyneenä on ihana, varsinkin jos samalla ulkona satelee hiljalleen lunta. Todellisuus on vain täällä hieman erilainen. Pääasiassa ulkona on aivan liian kylmää tai sitten tulee räntää suoraan nekkuun. Not nice. Todellisuus on aina muuta. En siis pidä talvesta enkä joulusta. I am in love with the idea of them. Joulukin in ajatuksen tasolla hieno. Asunto on aina siisti, aito kuusi tuo hyvää tuoksua sieraimiin, lahjoja on mukava antaa ja saada, ulkona sataa aina hiljalleeen lunta ja pakkasta on maksimissaan 10 astetta. Kynttilöitä on ympäri taloa ja ruoka tuoksuu hyvälle...

Todellisuus:
-Joulusiivouksesta on aina stressiä ja likainen huusholli ei vain kuulu kuvaan eikä siellä ole mukava olla.
- Oma kuuseni on valkoinen muovikuusi, jota kissa tulee taatusti rakastamaan...sitä on kiva natustaa.
-en ole kokki, ei siis ruoka tuoksu
-ulkona tuskin satelee hiljalleen lunta, en ainakaan jaksa uskoa.
-mieli harvoin on hyvä, lämmin, hellä
-lahjoja kyllä otan mielelläni vastaan... noooh annan niitä myös mielelläni.

Mutta mikä joulussa on parasta?

Ehdottomasti loma!

26.10.2011

Sometimes I feel like screaming.

Nyt on mukamas loma... koko ajan on jotakin, pikkusisko yön luonani, koiran kusetusta ja isän juttuja, auto hitsattavana ja olo on alaston... kun kerroin siitä isälle nii se veti koko riivatun pellollisen herneitä nekkuunsa. Pitäis sen jo tietää mut, en mä vakavasti asioita tarkoita jos joskus piruilen. Ahdistaa koko ajan miettiä mitä voi kenellekin sanoa. Se ei oo mun tyyliä... joskus vaan sieppaa.

Huomenna taidan kusettaa vielä koiran, ja lainata isältä autoa jos voin ja sit saa vittu olla hetken. Isä on mul muutenkin auki. Voipi olla että puhelin pysyy viikonlopun kiinni. Saan edes hetken olla yksin.Paitsi lauantaina menen ottamaan tatuoinnin.

Nyt vaan ahdistaa ihan sikana kaikki!

24.10.2011

Hey little sister what have you done?

Olen jossain määrin hullu ellette ole jo asiaa huomanneet. Molemmat pikkusiskoistani ovat halunneet luokseni yöksi jo pidemmän aikaa. Nyt annoin nuoremmalle luvan. Kirosin kyllä itseäni jonkin aikaa. Miten minä osaisin 11 vuotiasta viihdyttää... en ole siinä muutenkaan kovin hyvä. Mulla on omat kaavani joihin olen totaalisesti kangistunut.

No asiat ovat kuitenkin menneet hyvin. Hain heppahullun luokseni eilen kello 16 korvilla ja käytiin kaupassa hakemassa mässyä. Tietenkin unohdettiin ottaa laukku mukaan joten eikun takaisin. Tänne kun päästiin niin painuttiin äipän luo syömään ja sitten luokseni meikkaamaan. Heppahullu ehdottomasti halusi... no aika pelottavaa jälkeä siitä syntyikin, onneksi on kunnon aineet pärstän pesuun. ;) Katottiin muutama elokuvakin. Labyrinth oli pakko Heppahullulle näyttää, sitten olikin vuorossa Prinsessa päiväkirjat 1 & 2. Viimeinen lopettiin vasta tänään, kun väsy iski molempiin kesken leffan. Bridget Jones teki myös päivän työn seurassamme.

Nyt onkin ollut laiskottelua ja netissä surffailua. Pitäisi heppahullu vielä syöttää, ettei sokerit mene liian alas ja sitten kiikuttaa se himaan. Sitten joudunkin jo itse duuniin. Illalla mikä ihana hiljaisuus. :D Paskanakki tässä kaikessa on se, että pitää nyt ottaa luokseni se toinenkin pikkusisko Vampyyrifriikki. Tosin tämän loman aikana ei pysty! Ehkä joululomalla...

Listaa riittää tänä(kin) vuonna:
-tatuointi 29.10
-pyykinpesua
-äidin laskulaatikon siivous
-koiran ulkoilutusta, tosin koira ei ole oma...

Jä mä väitin olevani liian kiireinen tehdessäni en mitään.

16.10.2011

Beauty knows no pain...

Päässäni on noin 120 lettiä, on mustaa, on violettia kahta sorttia ja ruskeaa hätävarana. Pää painaa ihan vitusti ja uskon niskani olevan seuraavan puolitoista kuukautta ihan sikakipeä, mutta ainakin se on nätti. ;) Ihan mielen kiinnolla nodotan ihmisten reaktioita...

11.10.2011

Parempi reippaasti persiilleen kuin hiljaa hissutellen...

Niinpä niin, koulu ja tentit. Enpä ole edellä mainituista hirveästi jaksanut stressata ja nyt koeviikolla korjaataan satoa. Huhuh. pari koetta takana ja vituiks menivät kumpainenkin. No ei aina voi voittaa, ei edes joka päivä. Envaan ole jaksanut lukea, tosin en oikein sisäistänyt asiaa, että kokeet ovat edessä. Muutama nettitentti on vielä tulossa jossakin vaiheessa, mutta murehditaan niitä sitten.

2.10.2011

Sunnuntai

Sunnuntai on hidas, viipyilevä.
Sunnuntai on kahvia ja Mortiisia,
kevyt meikki, mustia ja harmaita vaatteita.
Kiireettömyyttä ja hopeisia koruja.
Yksin on hyvä olla.

1.10.2011

Insecurities.

Eilistä edeltävänä päivänä olin kuin helvetin tulista noussut kostaja vihoissani. Eilen olin voittaja, tänään olen epävarma. Miten sitä voikaan olla näin hämillään?