30.1.2011

Pieces of Heaven

Joskus joinakin hetkinä kokee olevansa niin onnellinen, että sattuu. Pieni pala taivasta ja taas jaksaa arkea.

Olen pari kertaa käynyt uimassa, kerrankin on varaa, kun opiskelijat pääsee halvemmalla, ja kun ostaa vielä kymppikortin, niin pääsee vielä halvemmalla. Ei ole enää tekosyytä olla uimatta. Ja siitä tulee hyvä olo. Perjantaisin nollataan ajatukset koulusta, hukutetaan ne. On paljon mukavampi olo koko viikonlopun, kun on varastanut pienen hetken itselleen. Viime perjantaina uin 500m jonka jälkeen kävin höyrysaunassa ja hipsin porealtaaseen. Oli aurinkoinen ilma ja siinä yksin kuplien keskellä rentouduin ja katselin sinistä taivasta, jossa oli muutama valkoinen pilvenhattara. Hetken aikaa olin onnellinen, vailla huolia ja murheita. Hetken aikaa koin olevani sinut itseni ja ympäristöni kanssa. Ei onneen sen enempää tarvita.

On myös hyvä olo, kun asunto on pääasiassa siisti, keittiötä ja pyykkivuorta lukuunottamatta. On taas tilaa liikkua tai vaikka joogata jos siitä innostuu. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa kouluasioita pohtia, ja siivota hieman, pestä ainakin WC.pytty. Mutta kuka tietää... ehkä otankin neljännen mukillisen kahvia, istun laiskanlinnaani ja tartun lehteen, joka on täynnä muotiluomuksia, joihin en ikinä mahdu. Haaveilen välillä, hörpin kahvia ja katselen auringossa kylpeviä lehdettömiä puita. Olen onnellinen.

17.1.2011

Jännästi nyt menee...

Tai no jännästi ja jännästi, kunhan aikaa tapan.

Koulua on käyty jo viikko ja sit tää päivä mistä on muutama pahuksen tunti vielä jäljellä. Tässä jännästi hyppytuntia vietän netissä... Siis olisihan niitä kouluhommiakin, mutta kun ei silleen jaksa suuremmin kiinnostaa. Tässä jaksossa kannattavuus laskentaa, kirjanpitoa, talousmatematiikkaa, kansantaloutta ja logistiikkaa. Logistiikka on jopa mielenkiintoista, muuten taitaa mennä pyllylleen. PBL aka problem based learning jatkuu edelleen ja vihaan sitä edelleen ihan yhtä paljon eli sydämeni kyllyydestä.

Eipä tässä oikeestaan ollut mitään päätä eikä häntää tässä turhassa postauksessa, mutta kuluipa taas aikaa jopa muutama minuutti.

2.1.2011

hmmm

Edellispäivänä istuin äidin luona jonkin aikaa. Söimme, saunoimme ja jauhoimme paskaa niin sanotusti. Normaalia toimintaa siis. Selailn siinä taas uutta postimyyntikuvastoa ja alkoi ahdistaa. Uusia vaatteita olisi ihana saada kevääksi, mutta ne vaatteet, jotka olisivat kokoani ei oikein ole tyyliäni, sillä en etsi kupolitelttaa empire linjalla ja hihansuilla. Kaikki upeat vaatteet ovat auttamattomasti liian pieniä minulle. Eipä ole yllätys. Päätin tehdä asialle jotakin... taas. Viime vuonna sain painostani pois noin kuusi kiloa, mikä oli ihanaa... no viime vuonna koulun alettua lihoin 7-8 kiloa, joten eipä ollut siitäkään mitään iloa.

Perjantaina shoppailessamme äipän kanssa päätimme, että meidän tulisi menään molempien kuntosalille. Yksin on tylsää, joten jos menisimme yhdessä niin ehkä siitä tulisikin jotakin.Päätin, että aloitan taas niin sanotusti alusta, en rehki isoilla painoilla, sillä en ole mitään tehnyt sitten viime kesän, joten voin loukata itseni. Ja ensi viikon lauantaina olisi tarjolla sulkapalloakin. Ja suunnitelmissa olisi jossakin vaiheessa aloittaa viikoittainen uintikin. Eli kerran viikossa kuntosali, kerran viikossa sulkapallo ja kerran viikossa uinti, näin aluksi.

Syksy oli hankala koulussa, stressasin sitä liikaa ja nyt aioin ainakin yrittää ottaa aikaa myös itselleni koti ovien ulkopuolella.Jos olen vain koulussa ja töissä niin mulla hajoaa pää. Joululoma on ollut ihanaa, ei ole tarvinnut juurikaan stressata mistään, mutta nyt on korkea aika alkaa toimia, sillä keskiviikkona ja viikonpäästä maanantaina oin tentit, pitää kirjoittaa raportti keskustelutunnista englanniksi ja tehdä myös englannin tunneille yritys esittely, joka kestää muutaman minuutin. Englanniksi pitäisi lukea myös kirja ja tehdä siitä esittely, tallentaa se puhuttuna jollekin välineelle ja antaa se operrajalle. Olisin tehnyt sen jo syyskuussa, mutta en oikein ole osannut päättää mistä kirjasta sen tekinsin. Tällä hetkellä vahvin kandidaatti on Harry Potter and the Philosopher's Stone. Mutta kuka tietää. Piti lukea lomalla, mutta olen vain hillunut netissä lukemassa Harry Potter fanitarinoita. Uuuups. :)