25.11.2010

Voi vitulla päähän and then some

Perse auki taasen, loppuu kuu on niin ihanaa aikaa opiskelijalle. Onneksi ensi viikolla tulee veronpalautukset, niin saa jotakin joululahjoja hankittua. Ja viikon päästä lauantaina on tatuointi aikakin, vihdoin ja viimein. En malta odottaa, vaikka hieman pelottaakin. Entä jos tämä tekeekin kipeämpää kuin edellinen. Mutta toisaalta Nikki Sixx on kaiken sen mahdollisen kivun arvoinen. ;)

Mutta surkeampaa uutista on se, että rakas DVD soittimeni ei toimi, se on kaput. No pahuksen sitkeä sissi se on oolutkin ja kuolemansa ansainnut, mutta tuntuu kuin joku olisi raajan katkaissut. Saamari. Pakko kai sitä on hankkia uusi. Blue ray soitinta mun on aivan turha hankkia ellei se soita myös dvd levyjä...Ja myös tallentava digiboksi on jossakin vaiheessa hankittava, mutta sen aika koittaa sitten keväällä. Okei okei okei, en tarvitsisi sitä, ellei Prinssi William menisi naimisiin, mutta minkä minä sille voin, että olen dorka ja haluan katsoa häät moneen kertaan. hahaaaa.

17.11.2010

hyppelisammakkopihanurmenoikki

Voi jösses... Sopisoikeuden perusteita ja taulukkolaskentaa... onko ihme, että alkaa päässä heittää. Tuli vain sellainen tunne, että olenko jollekin tehnyt jotain pahaa, vai haluaako universumin jumaluudet nauraa päin näköä? Häh?

No juu ja silleen. On varmaan yksi turhimmista postauksista ikinä, mutta pitää jotain kehittää, että aika kuluu, kun en kouluhommiin jaksa keskittyä. Pitää poiketa äipälläkin tänään. Äippä on kuumeessa. :'( MAmi on harvoin sairas, joten musta tuntuu ihan kamalalta. Mutta se on kyllä pitänyt elokuusta asti sellasta matalentoa, että itseäkin huimaa. Ehkä tää oli vaan äipän kehon tapa sanoa, että ottais rauhallisemmin.

Mutta jumalauta, että mulla menee hermo toi opettajan kanssa... tai lähinnä aineen... vitun taulukko laskenta!